Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 1á2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via de door u gekozen vervoerder met track en tracé code voor aflevering zonder handtekening, uitgezonderd brievenbuspost met postzegel. De duur van verzending is afhankelijk van de door u gekozen vervoerder en het land waar de levering plaatsvindt. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen, uitgezonderd brievenbuspost met postzegel.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht en de keuze van welke vervoerder u kiest. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling om extra verzendkosten te besparen. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Voor bestelling boven €85,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Retourzendingen

Retour sturen kan alleen na bevestiging van onze kant. Wilt u uw bestellingen retour zenden is dit mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst. Het product moet uiteraard nieuw en ongebruikt zijn en in originele verpakking in zodanige staat dat het product opnieuw aangeboden kan worden voor verkoop. Voor retour zending wordt u verzocht om eerst contact met ons op te nemen en duidelijke kenbaar te maken wat de reden is voor het retour sturen van uw bestelling. Bij akkoord en binnen 5 dagen na ontvangst u het volledige aankoopbedrag van het product terug, exclusief de verzendkosten. Ook de verzendkosten voor het retour sturen wordt niet door ons vergoed tenzij het product defect is en binnen de garantie valt.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.