• Aanbieding!
  • -5%
  • Pakket
Aktie
search
  • Borotto Lumia 16 met vochtpomp
  • Borotto Lumia 16 met vochtpomp
  • Borotto Lumia 16 met vochtpomp
  • Borotto Lumia 16 met vochtpomp
  • Aktie

Borotto Lumia 16 met vochtpomp

€ 302,50
€ 287,38 5% korting

In plaats van € 322,45

Inclusief belasting Levertijd: Nederland 1-3 dagen, Overige landen 2-5 dagen

Inclusief Sirio vochtpomp voor automatische vochtregeling.

De ideale combinatie om de luchtvochtigheid in de broedmachine automatisch te regelen. 

Dit pakket bevat

Aantal
Op voorraad

De LUMIA 8 broedmachine is ontworpen om eieren van kip, fazant, parelhoen, kwartel, patrijs, grijze patrijs, gans, eend, wilde eend, pauw, steenpatrijs, duif, exotische vogels en roofvogels uit te broeden.

De broedmachine is voorzien van een variabel, automatisch eierkeersysteem, die op een geheel automatische manier de uit te broeden eieren keert. De interne microprocessor is geprogrammeerd om regelmatig de keertijd en tevens ook de keerhoek steeds opnieuw te wijzigen, zoals het in de natuur in het nest zou gebeuren. De warmte, die voor het uitbroeden wordt benodigd, wordt door een elektrische weerstand gegenereerd, welke door een PID-microcomputer van de laatste generatie digitaal gecontroleerd wordt, die het mogelijk maakt de gemiddelde interne temperatuur op een constante en nauwkeurige manier te regelen naar de waarde, die met de toetsen op het controlepaneel wordt ingesteld. De ventilatie geschiedt doormiddel van een axiale ventilator, welke de warme en vochtige lucht ongelijkmatig verdeelt. De vrije, oppervlakkige, natuurlijke bevochtiging geschiedt dank het water in de in de basis van de broedmachine gegoten bakjes, diens vulling via de externe vulopeningen gebeurt, wat een praktisch systeem is om de broedmachine niet meer te hoeven openen.

Met de Sirio vochtpomp kunt u eenvoudig de luchtvochtigheid in de broedmachine aansturen. De Sirio vochtpomp is speciaal gemaakt voor de Borotto en binnen een paar minuten te installeren. Door de aanzuigslang in een fles water te hangen en de luchtvochtigheid in stellen op de Sirio vochtpomp regelt deze automatisch de luchtvochtigheid in de broedmachine.

Geschikt voor 16 grote eieren tot 64 eieren, klein formaat kwarteleieren.

Borotto broedmachine's worden gemaakt Italië en hebben 2 jaar fabrieksgarantie.

500103-2
1 Item
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.