Led modules

Hier een overzicht van complete verlichting set met led modules. Led modules zijn vierkante blokjes met elk 4 ledjes erin. De led modules zitten door middel van een kabel aan elkaar zodat je meerdere modules tegelijk kunt aansluiten maar het is ook mogelijk om elke led module apart aan te sluiten. De led modules zijn voorzien van dubbelzijdig tape aan de achterkant voor eenvoudige montage. Led modules zijn dimbaar en zuinig in verbruik en op 100% lichtsterkte is het verbruik slechts 1 watt. De verlichtingssets worden standaard met 5, 15 of 25 led modules aangeboden maar zijn uitbreidbaar tot wel 100 led modules. Er is keuze uit meerdere handmatige dimmer waarbij jezelf de verlichting in en uitschakelt(of met tijdschakelaar) en automatische dimmers met dag en nacht simulatie. Het maximaal aantal led modules is gebaseerd het vermogen van voeding/adapter. Het toegestane aantal led modules wat mogelijk is staat aangegeven in de productomschrijving. 

Led modules

Subcategorieën

  • Set met 5 Led modules

    Hieronder staat een overzicht van complete verlichtingssets met 5 led modules. Led modules zijn vierkante blokjes met elk 4 ledjes erin. De led modules zitten door middel van een kabel aan elkaar zodat je meerdere modules tegelijk kunt aansluiten maar het is ook mogelijk om elke led module apart aan te sluiten. De led modules zijn voorzien van dubbelzijdig tape aan de achterkant voor eenvoudige montage. Led modules zijn dimbaar en zuinig in verbruik en op 100% lichtsterkte is het verbruik slechts 1 watt. De verlichtingssets worden standaard met 5 led modules aangeboden en zijn uitbreidbaar tot  tot wel led modules. Er is keuze uit een  handmatige dimmer waarbij jezelf de verlichting in en uitschakelt(of met een tijdschakelaar) en automatische dimmers met dag en nacht simulatie. Het maximaal aantal led modules is gebaseerd het vermogen van voeding/adapter. Het toegestane aantal led modules wat mogelijk is staat aangegeven in de productomschrijving. 

  • Set met 15 Led modules

    Hieronder staat een overzicht van complete verlichtingssets met 15 led modules. Led modules zijn vierkante blokjes met elk 4 ledjes erin. De led modules zitten door middel van een kabel aan elkaar zodat je meerdere modules tegelijk kunt aansluiten maar het is ook mogelijk om elke led module apart aan te sluiten. De led modules zijn voorzien van dubbelzijdig tape aan de achterkant voor eenvoudige montage. Led modules zijn dimbaar en zuinig in verbruik en op 100% lichtsterkte is het verbruik slechts 1 watt. De verlichtingssets worden standaard met 15 led modules aangeboden en zijn uitbreidbaar tot  tot wel 50 led modules. Er is keuze uit een  handmatige dimmer waarbij jezelf de verlichting in en uitschakelt(of met een tijdschakelaar) en automatische dimmers met dag en nacht simulatie. Het maximaal aantal led modules is gebaseerd het vermogen van voeding/adapter. Het toegestane aantal led modules wat mogelijk is staat aangegeven in de productomschrijving. 

  • Set met 25 Led modules

    Hieronder staat een overzicht van complete verlichtingssets met 25 led modules. Led modules zijn vierkante blokjes met elk 4 ledjes erin. De led modules zitten door middel van een kabel aan elkaar zodat je meerdere modules tegelijk kunt aansluiten maar het is ook mogelijk om elke led module apart aan te sluiten. De led modules zijn voorzien van dubbelzijdig tape aan de achterkant voor eenvoudige montage. Led modules zijn dimbaar en zuinig in verbruik en op 100% lichtsterkte is het verbruik slechts 1 watt. De verlichtingssets worden standaard met5 led modules aangeboden en zijn uitbreidbaar tot  tot wel 100 led modules. Er is keuze uit een  handmatige dimmer waarbij jezelf de verlichting in en uitschakelt(of met een tijdschakelaar) en automatische dimmers met dag en nacht simulatie. Het maximaal aantal led modules is gebaseerd het vermogen van voeding/adapter. Het toegestane aantal led modules wat mogelijk is staat aangegeven in de productomschrijving. 

Actieve filters