Verlichtingset compleet

Complete verlichtingssets met ledstrips of modules worden geleverd met voeding, dimmer en aansluitmaterialen. Alle sets zijn uitbreidbaar met meerdere ledstrips of mudules en staat aangegeven in de product omschrijving van elke set. Het aantal ledstrips of modules is gekoppeld aan de grote van de adapter-voeding,

Bij aankoop van een complete set ledverlichting ontvangt u 10% korting, deze wordt verrekend in uw winkelwagen.

Verlichtingset compleet

Subcategorieën

 • Led modules

  Hier een overzicht van complete verlichting set met led modules. Led modules zijn vierkante blokjes met elk 4 ledjes erin. De led modules zitten door middel van een kabel aan elkaar zodat je meerdere modules tegelijk kunt aansluiten maar het is ook mogelijk om elke led module apart aan te sluiten. De led modules zijn voorzien van dubbelzijdig tape aan de achterkant voor eenvoudige montage. Led modules zijn dimbaar en zuinig in verbruik en op 100% lichtsterkte is het verbruik slechts 1 watt. De verlichtingssets worden standaard met 5, 15 of 25 led modules aangeboden maar zijn uitbreidbaar tot wel 100 led modules. Er is keuze uit meerdere handmatige dimmer waarbij jezelf de verlichting in en uitschakelt(of met tijdschakelaar) en automatische dimmers met dag en nacht simulatie. Het maximaal aantal led modules is gebaseerd het vermogen van voeding/adapter. Het toegestane aantal led modules wat mogelijk is staat aangegeven in de productomschrijving. 

 • Ledstrips 25 cm

  Verlichtingsset compleet

  Hier vind u meerdere verlichtingssets bestaande uit 5 led strips, dimmer, voeding, aansluitkabel en kroonsteentjes. De onderstaande sets bestaan standaard uit 5 led strips met een lengte van 25 cm en zijn uitbreidbaar tot 14 led strips. De led strips geven mooier licht dan led modules en zijn zuinig in gebruik. De led strips zijn eenvoudig te bevestigen door de meegeleverde ophangclips. Er is keuze uit meerdere handmatige dimmer waarbij jezelf de verlichting in en uitschakelt(of met tijdschakelaar) en automatische dimmers met dag en nacht simulatie. Het maximaal aantal led modules is gebaseerd het vermogen van voeding/adapter. Het toegestane aantal led strips wat mogelijk is staat aangegeven in de product omschrijving. 

 • Ledstrips 30cm

  Hier vind u meerdere verlichtingssets bestaande uit 15 led strips, dimmer, voeding, aansluitkabel en kroonsteentjes. De onderstaande sets bestaan standaard uit 15 led strips met een lengte van 25 cm en zijn uitbreidbaar tot 25 led strips. De led strips geven mooier licht dan led modules en zijn zuinig in gebruik. De led strips zijn eenvoudig te bevestigen door de meegeleverde ophangclips. Er is keuze uit meerdere handmatige dimmer waarbij jezelf de verlichting in en uitschakelt(of met tijdschakelaar) en automatische dimmers met dag en nacht simulatie. Het maximaal aantal led modules is gebaseerd het vermogen van voeding/adapter. Het toegestane aantal led strips wat mogelijk is staat aangegeven in de product omschrijving. 

 • Ledstrips 33 cm

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.